KNMI: Meerdaagse verwachting

 • Zonnig en zacht weekeinde
  true
  Verwachting voor vandaag en morgenVandaag schijnt de zon vrijwel ongehinderd. Vanochtend komt er in het noordoosten echter eerst nog lage bewolking voor, in het zuiden is het zeer lokaal mistig. De middagtemperatuur ligt tussen 9°C in het noorden tot lokaal 13°C in het zuiden. De overwegend matige wind komt aanvankelijk uit het oosten en draait in de ochtend naar een zuidoostelijke richting. In de nacht naar zondag is het onbewolkt. De temperatuur daalt op veel plaatsen tot net onder het vriespunt en de zuidoostenwind is zwak.Zondag overdag is het zonnig, vanaf de middag kan er ook wat sluierbewolking voorkomen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot lokaal 14°C in het zuiden van het land. De zuidoostenwind is overwegend zwak. (Bron: KNMI)Uitgifte: 23/02/2019 07.08 uur LT     Read more »
 • Lange termijnverwachting
  Zaterdag 02 maart tot en met zaterdag 09 maartIn het weekeinde van 2-3 maart grote kans (80%) op een overgang naar wisselvallig weer met af en toe regen. Temperaturen zowel overdag als 's nachts (ruim) boven normaal. Mogelijk (20% kans) later in de periode opnieuw droog en zeer zacht weer.Uitgifte: 23/02/2019 06.55 uur LT Read more »
 • Meerdaagse verwachtingen
  De eerste dagen zonnig en zeer zacht, 's nachts lokaal lichte vorst. Later in de week meer bewolking, kleine kans op regen en overdag iets minder zacht.Uitgifte: 23/02/2019 06.55 uur LT Read more »