KNMI: Meerdaagse verwachting

 • Vooral in het oosten af en toe regen. Vanaf morgenmiddag opnieuw regen
  true
  Verwachting voor vandaag en morgenhet is zwaar bewolkt en met name boven de oostelijke helft valt er vanmiddag af en toe regen. In het westen blijft het overwegend droog, maar daar is een enkele bui niet uitgesloten. In de loop van de avond trekt de regen naar het noordoosten, in het zuidwesten en westen is dan nog steeds een bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 16°C, in het oosten wordt het lokaal 19°C. De wind komt uit het zuidwesten, is matig en aan zee af en toe vrij krachtig.Komende nacht regent het aanvankelijk nog in het uiterste noordoosten en komt er met name langs de westkust nog een enkele bui voor. Verder blijft het droog en klaart het lokaal op. In de loop van de nacht neemt van het zuidwesten uit de bewolking weer toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C langs de kust tot 9°C landinwaarts. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, mogelijk tijdelijk krachtig langs de kust.Morgenochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit verder toe en gaat het regenen, in het noordoosten kan de zon eerst nog even te zien zijn. In de middag en avond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust krachtig en langs de noordwestkust later tijdelijk hard, 7 Bft. De middagtemperatuur bedraagt ca. 15°C. (Bron:KNMI)Uitgifte: 15/10/2019 15.42 uur LT     Read more »
 • Lange termijnverwachting
  Dinsdag 22 oktober tot en met dinsdag 29 oktoberDe dagelijkse kans op neerslag neemt weer iets toe naar 50%. De temperatuur ligt waarschijnlijk in de buurt van het langjarig gemiddelde.Uitgifte: 15/10/2019 04.57 uur LT Read more »
 • Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig met middagtemperaturen rond normaal. In de loop van het weekend minder wisselvallig.Uitgifte: 15/10/2019 04.57 uur LT Read more »