KNMI: Meerdaagse verwachting

 • Zonnig en warm Paasweekeinde
  true
  Verwachting voor vandaag en morgenVanmiddag is het zonnig, droog en warm. De maxima variëren van 18°C op de Wadden tot lokaal 25°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige oost- tot noordoostelijke wind. Vanmiddag komt de wind in de kustgebieden enige tijd van het water.Komende nacht is het helder met minima tussen 6°C in het noorden en 12°C in het zuidwesten. De wind is oostelijk, overwegend matig.Paasmaandag is het wederom zonnig, in de loop van de dag komen er ook enkele sluierwolken voor. De maxima lopen uiteen van 20°C in het Waddengebied tot 26°C in het zuiden en midden. De oost- tot zuidoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. De wind is bovendien vlagerig. (Bron: KNMI)Uitgifte: 21/04/2019 11.44 uur LT     Read more »
 • Lange termijnverwachting
  Zondag 28 april tot en met zondag 05 meiVrij grote kans (ca. 60%) op een wisselvallig weertype met maximumtemperaturen rond of iets beneden het langjarig gemiddelde.Uitgifte: 21/04/2019 04.19 uur LT Read more »
 • Meerdaagse verwachtingen
  Tot en met woensdag nog warm, op donderdag overgang naar een koeler weertype. Dinsdag nog droog en vrij zonnig, vanaf woensdag meer bewolking en af en toe regen(buien).Uitgifte: 21/04/2019 04.19 uur LT Read more »