KNMI: Meerdaagse verwachting

 • Meerdaagse verwachtingen
  Warm zomer weer met flinke zonnige perioden. Donderdag kans op (onweers)buien, andere dagen droog. Middagtemperatuur tot en met woensdag rond 29 graden met op veel plaatsen kans op tropische waarden. Vanaf donderdag beduidend minder warm.Uitgifte: 25/08/2019 00.43 uur LT Read more »
 • Lange termijnverwachting
  Zondag 01 september tot en met zondag 08 septemberGrote kans (60%) op overgang naar een minder warm weer en circa 40% kans op neerslag met middagtemperaturen rond of iets beneden de langjaargemiddelde waarden.Uitgifte: 25/08/2019 00.43 uur LT Read more »
 • Warm zomerweer
  true
  Verwachting voor vandaag en morgenVanavond en vannacht is het onbewolkt, tegen de ochtend kan er zeer lokaal wat grondmist voorkomen. De minimumtemperaturen liggen tussen 12°C plaatselijk landinwaarts en 17°C aan de kust. De wind is noordoostelijk en meest zwak.Overdag is het zonnig, al kan er In het oosten van het land in de middag een enkele stapelwolk ontstaan. Het blijft overal droog. De maxima lopen uiteen van 27°C vlak aan zee tot lokaal 32°C in het zuiden en oosten. De zwakke wind is eerst oostelijk maar wordt in de loop van de dag veranderlijk.In de nacht naar maandag is er weinig bewolking en de minimumtemperatuur ligt tussen 14°C landinwaarts en 17°C vlak aan zee. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen noord en noordoost.Maandag overdag is het zonnig en wordt het opnieuw tropisch warm met maxima die uiteenlopen van 27°C op de Waddeneilanden en lokaal 32°C in het zuidoosten. In de loop van de middag ontstaan er enkele stapelwolken en kan er lokaal een bui tot ontwikkeling komen, mogelijk met onweer. De wind is noordoostelijk en is zwak. (Bron: KNMI)Uitgifte: 25/08/2019 00.41 uur LT      Read more »