KNMI: Meerdaagse verwachting

 • Morgen wat minder warm
  true
  Verwachting voor vandaag en morgenVanavond is er alleen hoge bewolking. Het is vanavond nog lang warm met temperaturen tussen 25 en 33°C, de hoogste temperaturen in het zuidoosten en oosten. De zuidwestenwind is matig. In het westen en later midden is de wind west tot noordwest en daar stroomt dan vanaf zee iets koelere lucht binnen.Komende nacht krijgen de kustgebieden met (lage) bewolking te maken. Verder landinwaarts is het helder. De minima lopen uiteen van 15°C langs de kust tot 20°C in Limburg. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig.Woensdag begint de dag in de kustgebieden met lage bewolking die in de ochtend snel oplost. Aan de kust kan de hele dag lage bewolking van zee binnendrijven. Verder is het zonnig. De maxima lopen uiteen van 18°C vlak aan zee tot lokaal 31°C in het zuidoosten. De wind is overwegend noordelijk en matig. (Bron: KNMI)Uitgifte: 25/06/2019 17.47 uur LT     Read more »
 • Lange termijnverwachting
  Dinsdag 02 juli tot en met dinsdag 09 juliLicht wisselvallig met temperaturen rond normaal, waarbij de neerslagkans geleidelijk toeneemt naar 20-30%. In de loop van de periode geleidelijk toenemende kans op temperaturen boven normaal.Uitgifte: 25/06/2019 04.58 uur LT Read more »
 • Meerdaagse verwachtingen
  Zonnig en droog. Tot en met 28 juni vrij warm, in het weekeinde zeer warm met op veel plaatsen tropische waarden. Begin volgende week overgang naar een licht wisselvallig weertype met temperaturen rond of net boven normaal.Uitgifte: 25/06/2019 04.58 uur LT Read more »