KNMI: Meerdaagse verwachting

 • Bewolkt met nevel of mist, van het zuidwesten uit af en toe regen
  true
  Verwachting voor vandaag en morgenVannacht is er veel bewolking en op veel plaatsen is het nevelig of mistig.Van het zuidwesten uit gaat het af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt aan het begin van de nacht bereikt en ligt tussen 1°C in het noordoosten en 4°C in het zuidwesten. De wind is zuid tot zuidoost en is zwak tot matig. Overdag trekt het gebied met neerslag naar het noordoosten en kan het daar in de middag en avond af en toe regenen. Van het zuidwesten uit klaart het in de loop van de dag op. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind draait vanaf de ochtend van het zuidwesten uit naar west en is matig, aan de westkust (vrij) krachtig. In de nacht naar dinsdag zijn er aanvankelijk brede opklaringen, maar op veel plaatsen ontstaat er lage bewolking en plaatselijk ook mist. In het noordoosten kan er aan het begin van de nacht lokaal nog lichte (mot)regen vallen. De minimumtemperaturen komen uit tussen 2°C in het binnenland en 5°C aan de kust. De wind is zuidelijk en meest matig. Dinsdag overdag is het in de ochtend nog bewolkt. In de loop van de middag klaart het van het zuiden uit op en komt de zon op steeds meer plaatsen te voorschijn. Het is overal droog en de maximumtemperatuur wordt zo'n 7°C. De wind is zuidoostelijk en is matig, aan zee trekt deze aan naar vrij krachtig, mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)Uitgifte: 17/12/2018 03.41 uur LT     ... Read more »
 • Meerdaagse verwachtingen
  Vrij veel bewolking en met zo nu en dan wat regen. Middagtemperaturen rond 7 graden.Uitgifte: 17/12/2018 01.46 uur LT... Read more »
 • Lange termijnverwachting
  Maandag 24 december tot en met maandag 31 decemberAanvankelijk grote (80%) kans op wisselvallig weer met temperaturen rond of boven normaal. Daarna een geleidelijk toenemende kans op een droog weertype bij temperaturen rond of iets onder normaal.Uitgifte: 17/12/2018 01.46 uur LT... Read more »